Twitter Facebook RSS Avatar
content top

Magento – Images Not Appearing on Frontend as well as Backend on Godaddy Server

Hi all Magento Gigs,

Recently I uploaded one of my projects which I was working on my local computer into a clients Godaddy Hosting Server.

Everything went good with the transfer site got running with minor tweaks in .htaccess files and php.ini file tweaks suggested in the .htaccess file of Magento root directory.

But after this I noticed that None of my product images are displaying as it should both in admin backend and on frontend of website. When i tried visiting the image path e.g.,http://yourdomain.com/magento/media/images/product1.jpg it returned a 404 Not Found Error for all product images although the images are on the correct location and provided correct path.

I surfed many help sites with many of the suggestions and tried everything but that was not working for me and finally after a lot of hectic trials i got the solution for it.

Just Rename your .htaccess file inside the /media directory to .htaccess-old. This will absolutely resolve your image issue.

I hope this will help many of you and you will not have to surf plenty of sites for such an issue.

181 Comments »

  1. avatar comment-top

    Thank you! After spending hours trying to find a solution and trying other fixes found on other sites, with no success, yours finally worked!

    comment-bottom
  2. avatar comment-top

    After hours of fruitless search, I followed your guide & voila! It works!!

    Thank you and keep up the good work!

    comment-bottom
  3. avatar comment-top

    Hello Sir,

    really Sir it is properly working. I can’t believe it,incredible.
    a small change and What a result.
    Thank You sir I was trying a long time.

    Thanks a lot sir.
    Firoz Khan

    comment-bottom
  4. avatar comment-top

    Thanks for the solution, it works for me!

    comment-bottom
  5. avatar comment-top

    Thanks! Worked for me. This isn’t the first .htaccess error (or other error) I’ve had with GoDaddy. Remind me to warn clients against it for e-commerce sites.

    comment-bottom
  6. avatar comment-top

    I’ve been trying to find a reason for this for hours and this worked! No one else had any kind of solution. Thanks!!!

    comment-bottom
  7. avatar comment-top

    THAAAAANK YOU. I needed this for the past 5 hours!

    comment-bottom
  8. avatar comment-top

    You are so awesome!!! Thanks man!

    comment-bottom
  9. avatar comment-top

    Thanks BOOS … Thank you so much

    comment-bottom
  10. avatar comment-top

    Thank you, its works perfect, but how it may affect the operation of Magenta, because this htaccess needed for something?

    comment-bottom
  11. avatar comment-top

    No, this htaccess file was for security of images directory but on godaddy it causes side-effects so better remove it and i havent come accross a situation where i would require that file..!! :)

    comment-bottom
  12. avatar comment-top

    Yeah, i surfed on internet for this problem quite many hours and so thought to post this as i think its a common issue with godaddy and magento…

    comment-bottom
  13. avatar comment-top

    Thank you !!! This solved my issue.

    comment-bottom
  14. avatar comment-top

    It’s proven again, complex problems often have very easy solutions :)

    Thanks!

    comment-bottom
  15. avatar comment-top

    Thank you so much!!
    It worked!!

    It was a nightmare!, I tried everything and nothing worked!!

    Thanks !

    comment-bottom
  16. avatar comment-top

    I have same problem that images not showing in front and backend side though its upload successfully. I have tried to apply your solution and found that there is no .htaccess file inside media folder. in my case its works fine on localhost but not working on server please help.

    comment-bottom
  17. avatar comment-top

    @Shailesh I guess the .htaccess file is hidden when you view the Media folder.. In some cases in Filezilla or cpanel’s file manager it dosnt show .htaccess file due to its settings. Hope this helps…

    comment-bottom
  18. avatar comment-top

    Hi have a similar problem with images not showing on backend or frontend. Tried renaming .htaccess but the problem remains. Any ideas?

    comment-bottom
  19. avatar comment-top

    Hi all

    I am getting same problem.But mine is little different.I am able to display some images and some doesn’t show up.How can I solve this issue.

    comment-bottom
  20. avatar comment-top

    wow Thank you very much i just deleted the .htaccess file at /media and problem solved

    comment-bottom
  21. avatar comment-top

    Thank you so much u saved my times

    comment-bottom
  22. avatar comment-top

    Thank You So Much! After hours and hours, this was the winner!

    comment-bottom
  23. avatar comment-top

    hey thanks a lot , it’s really worked for me !

    comment-bottom
  24. avatar comment-top

    Just want to say thanks. :-)

    comment-bottom
  25. avatar
    Tyler James Says:
    August 3rd, 2011 at 4:05 pm
    comment-top

    Thank you so much for your tutorial. I’ve spent hours looking for a solution and you saved me hours more!!!

    comment-bottom
  26. avatar comment-top

    Thank you very much.Good item.

    comment-bottom
  27. avatar comment-top

    OH GOD GENIUS. I WAS about to change ecommerce platform. Thank you for sharing!

    comment-bottom
  28. avatar comment-top

    Just want to say thanks.

    comment-bottom
  29. avatar comment-top

    /public_html/media/catalog/product

    rename all the capital letters to lower case. or the oposite.

    comment-bottom
  30. avatar comment-top

    Thank you kind sir :)

    comment-bottom
  31. avatar comment-top

    Thank you very much… God bless people like you.

    It worked like a magic

    comment-bottom
  32. avatar comment-top

    This worked! THANKS!

    What worries me though is that I didn’t have this issue until a week ago. Did suddenly by magic a .htaccess file appear in my media directory?

    Does anyone know, how such files can just appear? Is this caused by my web provider?

    comment-bottom
  33. avatar comment-top

    Thank you! That did the trick and kept my site alive!!!!

    comment-bottom
  34. avatar comment-top

    Works superb !! Thanks

    comment-bottom
  35. avatar comment-top

    YES! so great to see this post. thank you so much!!!

    comment-bottom
  36. avatar comment-top

    Love, love, loved this post! Saved me a headache!

    comment-bottom
  37. avatar comment-top

    Kisses!

    comment-bottom
  38. avatar comment-top

    How in the world did you find that solution? It worked. Thanks.

    comment-bottom
  39. avatar comment-top

    wow… headache cured. thanks.

    comment-bottom
  40. avatar comment-top

    thanks bro.. share for ur experience with all..

    thank u co much ..:-)

    comment-bottom
  41. avatar comment-top

    lol It worked. Thanks :)

    comment-bottom
  42. avatar comment-top

    I found the .htaccess file and changed it to .htaccess-old.

    Still no images in frontend.

    comment-bottom
  43. avatar comment-top

    eYYY”"” its worked!!! thnk you so much!!

    comment-bottom
  44. avatar comment-top

    it works like charm in online…

    but not in localhost (locally)

    thanks

    comment-bottom
  45. avatar comment-top

    love you..
    finally fixed.. yuppieee

    comment-bottom
  46. avatar comment-top

    Thanks all of you for your lovely responses.. Im glad my work is helpful to you all.. Cheers..

    comment-bottom
  47. avatar
    Nitin Chauhan Says:
    October 22nd, 2011 at 8:29 pm
    comment-top

    Hey Viral

    It worked for me, thanks for the great help

    awesome post!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    :)

    comment-bottom
  48. avatar comment-top

    [...] Silly Magento Image Upload Issue Submitted by daveckw on October 25, 2011 All the images I uploaded to the Media folder just did not work. It didn’t show up in the frontend as well as the backend. However, if I download the image from ftp, it show up fine. After doing some research online, there is a simple silly solution to this problem. This solution was found in http://www.viraljetani.com [...]

    comment-bottom
  49. avatar comment-top

    Holy &%$#!!!

    After wasting 3+ hours and acquiring a massive headache, you were able to solve my problem with a 20 second file rename.

    I can’t Thank You enough.

    comment-bottom
  50. avatar comment-top

    Great man, I saved 3years time.

    Thank you so much

    @BMan: you are right, Thank yo not enough

    comment-bottom
  51. avatar comment-top

    ANOTHER FIX

    No matter if you’re not on godaddy but if you have problems viewing pictures or only png pictures all you have to do if you use filezilla for instance in ftp conncetions is to SWITCH TO AUTO transfer mode (NOT ASCII). reupload an image and test it with a direct link using binary mode.

    Cheers,
    Robert

    comment-bottom
  52. avatar comment-top

    reupload the picture USING AUTO MODE, sorry..

    Robert

    comment-bottom
  53. avatar comment-top

    It is just perfect!! Thanks for the solution.

    comment-bottom
  54. avatar comment-top

    Thank you so much, i’ve searched everywhere for a solution. finally!!!

    thank you,thank you, thank you, thank yo

    comment-bottom
  55. avatar comment-top

    Thanks brother its solved my problem

    comment-bottom
  56. avatar comment-top

    i never do this but after HOURS of searching and changing things i came across your solution. it worked and i felt compelled to write in. thank you! hopefully youll find a $20 bill on the ground as good karma.

    comment-bottom
  57. avatar comment-top

    Million Thanks !! It works absolutely fine with your solution !!!

    comment-bottom
  58. avatar comment-top

    Thank for the solution, This article is beneficial to me.

    comment-bottom
  59. avatar comment-top

    hello i have solution of this error
    without delete or RENAME we can solve it .

    go to media/htaccess files and open this is notepad or dreamviewer and than go to first line .
    Options All -Indexes
    REPLACE this by
    #Options All -Indexes

    hurry now refresh the page now you will see all images of media folder

    thanks
    kushagra (magneto developer)

    comment-bottom
  60. avatar comment-top

    Thank you very much, solved my problem too.

    comment-bottom
  61. avatar comment-top

    Thank you very much.I really searched alot for this fix and finally your solution work perfectly for “Magento images uploading issue in godaddy hosting”.

    Once again thank you very much for your help.

    comment-bottom
  62. avatar comment-top

    Hey buddy! You save my life! THANK YOU SO MUCH!

    comment-bottom
  63. avatar comment-top

    Thanks! This worked great. Now I can continue into the confusion of other issues that will soon plague my new website!

    comment-bottom
  64. avatar comment-top

    I had this problem too! Looked every and tried removal of .htacces in /media folder. Finally i noticed that the cached folders where renamed “A” instead of “a” during upload. Very strange, but true!!!

    after changing all files in the product folders to lowercase and flushing cache images were coming back!

    comment-bottom
  65. avatar comment-top

    Dear Sir,

    After spending countless hours on the internet and asking different people who claim to be programmers I ended up here at your website and found the solution.

    MY SALUTE TO YOU SIR!!!

    Best Regards,
    Khurram From Pakistan

    comment-bottom
  66. avatar comment-top

    Thanks a lot!!!! You save my hrs of time….

    comment-bottom
  67. avatar comment-top

    In response to my former post of March 6th. You have to go to /media/catalog/product in your magento installation.

    There you will find a lot of cached folders where the cached images reside. In my case some of the folders were called ‘A’ instead of ‘a’.

    On my old server this wasn’t a problem but on our new server it caused a problem. The images were not shown for the products with a cached image in a folder with a capital letter.

    After changing all the folder from e.g. ‘S’ to ‘s’ the images were shown instantly.

    Maybe this will help…..

    Cheers!

    comment-bottom
  68. avatar comment-top

    Thank you! It’s so easy…

    comment-bottom
  69. avatar comment-top

    Thanks! This worked great.

    comment-bottom
  70. avatar comment-top

    THANK YOU FOR YOUR HELP! SOLVED THE PROBLEM! AFTER SPENDING SOO MANY HOURS! Z

    comment-bottom
  71. avatar comment-top

    YES! so great to see this post.
    thank you so much!!!
    Thank You So Much…………….

    comment-bottom
  72. avatar
    Yonathanl Says:
    March 31st, 2012 at 5:09 pm
    comment-top

    Thank you man, short, easy and exactly what i needed !!

    comment-bottom
  73. avatar comment-top

    Genius! It took me two days without any solution but I fixed it in 5 minutes after reading your post. Thanks! :)

    comment-bottom
  74. avatar comment-top

    Thanks a lot……..

    comment-bottom
  75. avatar comment-top

    It really HELPED us, many thanks for posting this solution.. thank you again

    comment-bottom
  76. avatar comment-top

    This works like a charm. Thanks for sharing

    works on Magento v1.5.1.0, never thought this simple step would make a big change. :) kudos!

    cheers,
    spawn

    comment-bottom
  77. avatar comment-top

    Wow.. you just cured my headache for this afternoon. I was wondering what is happening with my images.

    comment-bottom
  78. avatar comment-top

    Wow I am speechless this thing can be a really big headache and out of patient thanks for your help it work…

    comment-bottom
  79. avatar comment-top

    thanks a lotttttttttttttttttttt

    comment-bottom
  80. avatar comment-top

    Thanks a lot dear.

    comment-bottom
  81. avatar comment-top

    thankyou so much sir for this post.
    i really appreciate your work
    Thankyou

    comment-bottom
  82. avatar comment-top

    YOU ARE AN ABSOLUTE LEDGEND!! fixed

    comment-bottom
  83. avatar comment-top

    omg. Thank you I was freaking out already after countless hours of looking for a solution.

    comment-bottom
  84. avatar comment-top

    The problem is specifically the first line:

    Options All -Indexes

    You can safely comment out that line (add a # at the start) on GoDaddy.

    comment-bottom
  85. avatar comment-top

    Thanks very much. Problem solved.

    comment-bottom
  86. avatar
    Naveen Chandra Says:
    July 6th, 2012 at 3:36 pm
    comment-top

    Awesome solution sir!!! Hats Off for You :)

    comment-bottom
  87. avatar
    Rakib Hasab Says:
    July 7th, 2012 at 1:09 am
    comment-top

    Waste 3/4 hours to solve the issue. Amazing -old solve this within 5sec.

    comment-bottom
  88. avatar comment-top

    this workxxxx
    thank u

    comment-bottom
  89. avatar comment-top

    It saved lot of time. Ty!

    comment-bottom
  90. avatar comment-top

    It is really great!!!!!
    Thanks a lot!!!!!!

    comment-bottom
  91. avatar comment-top

    its also works for 1.7 version. thanks

    comment-bottom
  92. avatar comment-top

    Thanks!

    comment-bottom
  93. avatar comment-top

    pff godaddy.com hosting sucks, your solucion was working fine for 1.6.2.0!

    comment-bottom
  94. avatar comment-top

    Finally I found this solution, Thanks!

    comment-bottom
  95. avatar comment-top

    Thank you so much!! finally i see my images again, i lost them after flushing the image storage cache

    comment-bottom
  96. avatar
    zahid ahmed Says:
    August 31st, 2012 at 5:55 pm
    comment-top

    Great thanks worked for me….

    comment-bottom
  97. avatar comment-top

    removing .htaccess file allows php script attacks. Its there to protect your media folder from security threats.

    comment-bottom
  98. avatar comment-top

    You deserve a panda for this

    comment-bottom
  99. avatar comment-top

    awesome!It works!

    comment-bottom
  100. avatar comment-top

    THANK YOU!!! SMH

    comment-bottom
  101. avatar comment-top

    thanks ,its works for me.

    comment-bottom
  102. avatar comment-top

    You are unbelievable! Thank you thank you thank you!

    comment-bottom
  103. avatar comment-top

    Perfection – true genius!

    comment-bottom
  104. avatar comment-top

    Brilliant :) Been searching for hours and finally came to your blog. Image issue resolved.

    comment-bottom
  105. avatar comment-top

    Thanks a lot
    Worked for me as well.

    comment-bottom
  106. avatar comment-top

    Thanks, thanks, thanks

    comment-bottom
  107. avatar comment-top

    Really its great help.. Thanks!!!

    comment-bottom
  108. avatar comment-top

    Thanks my issue is sloved

    comment-bottom
  109. avatar
    Rashed Alhakimi Says:
    December 20th, 2012 at 4:00 pm
    comment-top

    Good job my dear thank you ..

    comment-bottom
  110. avatar comment-top

    After a whole days research for this question, My solutions is change the permissions for folder media to writable, sloved!

    Hope this can help you

    comment-bottom
  111. avatar
    Nimit Chavda Says:
    January 16th, 2013 at 12:16 pm
    comment-top

    Spending lots of time you gave me a satisfied solution . Thanks for this help .

    comment-bottom
  112. avatar
    Devi Firdaus Says:
    January 17th, 2013 at 5:11 am
    comment-top

    Thanks you so much… :D
    i have been search in in two days and no resolve my problem,,,thanks… :D

    comment-bottom
  113. avatar comment-top

    mad props to you
    thank god im using godaddy but will change
    i’ve been searching this info for many days
    and thank god i found you :D

    comment-bottom
  114. avatar comment-top

    YESSSSSSSSSS IT WORKED!!! If you are having problems make sure you change all of the file permisions in the media folder for all the files and directories to 777. Then change the htaccess file to htacess-old.

    comment-bottom
  115. avatar
    From Holland Says:
    February 10th, 2013 at 3:01 am
    comment-top

    You are my HERO!! THANK YOU SO MUCH

    comment-bottom
  116. avatar comment-top

    Thank you!!!!!
    thank u so much, after spending 3 days on this finally i got it… Thank u once agian

    comment-bottom
  117. avatar comment-top

    Thanks Man!

    comment-bottom
  118. avatar comment-top

    !!!!!!!!!!!!owwwwww tnks You are unbelievable!…..

    comment-bottom
  119. avatar comment-top

    Resolved! SUPER ana EASY!!! ))))))))))))))

    comment-bottom
  120. avatar comment-top

    Thanks, I wasted 3 hours on this finally reached your solution and it worked. What a silly error.

    comment-bottom
  121. avatar comment-top

    You rock! Thanks Man.

    comment-bottom
  122. avatar comment-top

    exlent it wrks for me thnk Q so much

    comment-bottom
  123. avatar comment-top

    Many Thanks for this short post but, solved my problem after searchin 3 h across the web for a solution. Thanks many

    comment-bottom
  124. avatar comment-top

    wow thanks

    ~panicko lawrence

    comment-bottom
  125. avatar comment-top

    Legend you are! 4 hours trying to fix!!!
    Great stuff
    !

    comment-bottom
  126. avatar comment-top

    Hey this is really help full. I wasted 2 days for it. Thanks alot :)

    comment-bottom
  127. avatar
    prohozhij Says:
    March 31st, 2013 at 3:23 pm
    comment-top

    Thx!!!

    comment-bottom
  128. avatar comment-top

    Worked for me, love you man! Thank you!!!

    comment-bottom
  129. avatar comment-top

    Thank you!!!!!!!

    comment-bottom
  130. avatar comment-top

    Thank you!

    comment-bottom
  131. avatar comment-top

    Thanks!

    comment-bottom
  132. avatar comment-top

    Thanks this helped me lot.

    comment-bottom
  133. avatar comment-top

    very good article i gave you 100/100 marks cheers )

    comment-bottom
  134. avatar comment-top

    not worked pls help

    comment-bottom
  135. avatar comment-top

    i am uploading product from admin panel in magento. but after uploading all the things my product does not show up in front end.actually what i did previous is i upload products from csv file and that also not works. i delete .htaccess file from media/import folder.i given 777 permission to media folder but still i dint get perfect solution for my problem, anybody expert who can solve my problem
    please

    comment-bottom
  136. avatar comment-top

    Hi, This is really best solution, I spend my so much time for this problem then when I got your link then I solved my problem with in few second. That is great !

    comment-bottom
  137. avatar comment-top

    dude u are a genius. tried this after 3 hours of searching. thank u thank u thank u

    comment-bottom
  138. avatar comment-top

    Great!!! This is the best solution that worked for me. I was up to weee hours of the morning trying to get this to work. Trying different suggestions from other forum with no resolve. Today, I even uninstalled and re-installed Magento just in case I messed something up. No resolve.

    But this simple changed FIXED my problem. NOTE: I do not use Godaddy for my hosting company.

    Thank you for this post it really helped me!!!

    comment-bottom
  139. avatar comment-top

    I love you <3

    comment-bottom
  140. avatar
    Emily Watson Says:
    May 25th, 2013 at 9:50 am
    comment-top

    I was searching for a solution for this problem, it really worked.
    Thanks a ton .. :)

    comment-bottom
  141. avatar comment-top

    1000000000000000000000000000000 THANKS!!!!!!!

    comment-bottom
  142. avatar comment-top

    thank you soooo much for your post ! it’s really help to solve my problem :D

    comment-bottom
  143. avatar comment-top

    Thank you very much

    comment-bottom
  144. avatar comment-top

    DUDE!! This worked!! You rock!! Thanks man!!

    comment-bottom
  145. avatar comment-top

    This saved me a bunch of time. Thanks for making the effort to help us all!

    comment-bottom
  146. avatar
    Julia Mayer Says:
    June 7th, 2013 at 3:39 pm
    comment-top

    Thank you so much! for posting this and helping everyone else out!!

    comment-bottom
  147. avatar comment-top

    Hi!

    Thanks for the solution.It worked for me.

    Regards
    Onkar Kubal

    comment-bottom
  148. avatar comment-top

    Thank you it is working for me…

    comment-bottom
  149. avatar comment-top

    THANKS….

    comment-bottom
  150. avatar comment-top

    Thank you!!!!!

    comment-bottom
  151. avatar comment-top

    Works like charm.

    Thanks dude!

    comment-bottom
  152. avatar comment-top

    thanks, saved me alot of time:)

    comment-bottom
  153. avatar comment-top

    Hi,

    Just found out a better solution. Just comment out the first line of .htaccess in /media folder.

    Change:

    Options All -Indexes

    to

    #Options All -Indexes

    :)

    comment-bottom
  154. avatar comment-top

    Great….. I am very glad bro…

    comment-bottom
  155. avatar comment-top

    THANKSSSSSSS it worked

    comment-bottom
  156. avatar comment-top

    thanks man. i developed a custom import extension and even if the code created the images and attached them to the products they were not displaying in backend or frontend.
    your solution saved the day.

    many thanks!

    comment-bottom
  157. avatar comment-top

    It worked.
    Good Job….
    Thanks

    comment-bottom
  158. avatar comment-top

    HERO!

    comment-bottom
  159. avatar comment-top

    Yes it worked for me too. But I’m wondering if we renamed the .htaccess file won’t there be any security issue in this particular folder ?

    comment-bottom
  160. avatar
    Rifat Tigli Says:
    August 4th, 2013 at 7:05 pm
    comment-top

    God bless you!

    comment-bottom
  161. avatar comment-top

    O my God!!! It’s work for me. Many thanks ! Best regards, Arthur.

    comment-bottom
  162. avatar comment-top

    i have pic. problem :( image direct 500 internal server problem please help me

    comment-bottom
  163. avatar comment-top

    Hi,
    I have to download images from server Image files download code is written in php and it’s the files from the other server but when i give may magento store image path it’s show file not found.

    comment-bottom
  164. avatar comment-top

    Absolute Genius Solution :)

    comment-bottom
  165. avatar comment-top

    Thank you so much!!!!I love you SO MUCH! FINALLY IT WORKS!!!!!!!!!!

    comment-bottom
  166. avatar comment-top

    You are a GENIUS!!!!!!!
    Thank you so much.
    your response was the shortest one i found and the more reliable.
    Thank you :)

    comment-bottom
  167. avatar comment-top

    Finally, after hours and hours of hair pulling! Thanks

    comment-bottom
  168. avatar comment-top

    After hours of hair pulling I found this page. Awesome. At least I have half my hair left!

    comment-bottom
  169. avatar comment-top

    Hi Everyone ,
    I have a big problem i have uploaded the image it is showing in front end but when go to again admin to edit product detail and see image section the image not appearing there and after save image also not showing in front end it’s mean that the images automatically deleted when i update the product. Please help ASAP.
    Thanks

    comment-bottom
  170. avatar comment-top

    its worked for my thank you so much

    comment-bottom
  171. avatar comment-top

    it’s worked for me thank you so much

    comment-bottom
  172. avatar comment-top

    Boss… It worked. Hats off!!!

    comment-bottom
  173. avatar comment-top

    Thanks a lot man….still product images are not being displayed…will do I’ll more troubleshooting

    comment-bottom
  174. avatar comment-top

    AWESOME! Thanks for help.
    ————————–
    TO ALL THOSE STILL STRUGGLING…
    please remember to:
    1) set proper file permissions on media, var, and app/etc directories…
    2) rename the folder /media/catalog/product/cache to _cache
    3) go to system>>cache_management and refresh all
    4) go to system>>index_management and reindex all

    Then it should all work (granted the .htaccess file is renamed).

    comment-bottom
  175. avatar comment-top

    Thanks for your answer for me worked very good

    comment-bottom
  176. avatar comment-top

    second time this saves me! thank you!

    comment-bottom
  177. avatar comment-top

    I renamed the desired file. Pictures are visible, but no there is no upload and browse option for pictures to be uploaded.. Pls help.

    comment-bottom
  178. avatar comment-top

    Thank you!

    comment-bottom
  179. avatar comment-top

    Thanks i was 1 day looking for the issue I re installed it again, and here
    is a sample solution.

    THANKS+

    comment-bottom
  180. avatar comment-top

    thanks buddy!

    comment-bottom
  181. avatar comment-top

    Great job, thank’s a lot man!

    comment-bottom

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment